Ознака: премин Какавиа

Колона од возила – илјадници Албанци се обидуваат да влезат во...

Неколку илјади Албанци кои работат во Грција, заглавија денеска на границата меѓу двете земји. Тие се обидуваат да ја преминат границата пред да стапи на...