0.8 C
Skopje
17.1.2022 - 17:15

Ознака: преместување

Кандидатот за премиер на Канада вети дека ќе ја премести амбасадата...

Канадскиот пратеник и кандидат за премиер, Ерин О’Тул, вети дека ако биде избран, ќе ја премести амбасадата на својата земја во Израел од Тел...

Пациентите со коронавирус од „8 Септември“ ќе се преместат во Инфективна

Министерството за здравство прави план, со кој, сите пациенти заболени од коронавирусот кои се лекуваат во болницата „8 септември” ќе бидат преместени на лекување...