5.1 C
Skopje
11.12.2019 - 13:30

Ознака: прелетувања

Прво името, сега и небото

Два борбени авиона вчера во утринските часови извршија прелетувања над Македонија во рамките на мисијата „Воздушно патролирање“ (Ер полисинг) на НАТО. Со ова практично...