13.8 C
Skopje
22.9.2021 - 3:30

Ознака: прекуграничен

Државните граници под силен притисок

Индикатори за порозност што овозможува прекуграничен криминал Зошто во јавноста се слушаат експертски мислења поради кои граѓаните добиваат впечаток дека македонските граници се порозни?! Дел...