Ознака: прекршител

Германија меѓу петте најголеми прекршители на правилата на ЕУ

Податоците на Европската комисија откриваат дека во моментот се водат 1.559 активни постапки против 27-те членки на ЕУ, а Германија со 76 постапки е...