0.8 C
Skopje
17.1.2022 - 18:18

Ознака: прекршители

Возењето автомобил не е игра на плејстејшн

МАЛОЛЕТНИЦИ ПРЕКРШИТЕЛИ НА ЗАКОНОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА СООБРАЌАЈОТ На почетокот на летово, Секторот за внатрешни работи - Битола, како резултат на сѐ позачестеното учество на...

Црна листа и санкции за прекршителите на правото

Во стратегијата на ЕУ се предвидува во иднина ЕК еднаш годишно да изработува табела со бодувања, во која ќе бидат изложени дејствувањата на европските...