4.1 C
Skopje
29.2.2020 - 10:22

Ознака: Преживување

Храна за преживување на судниот ден

Експертите сметаат дека печурките (и сите габични форми) би биле способни да растат и да се развиваат по нуклеарна војна, затоа што би се...

Преживување и изживување

Една од најраширените заблуди во нашите животи е дека на овој свет сме дојдени да уживаме во него. Мудреците тврдат дека не е така:...