10.8 C
Skopje
18.10.2021 - 1:16

Ознака: „Преекспонирано“

Прва клапа на „Преекспонирано“

Проблематична тинејџерка ги истражува темите на осаменоста, отуѓеноста и лицемерството, нарушувајќи ја рамнотежата на една брачна двојка откако ќе дојде кај нив на гости....