Ознака: предмет „Талир“

Одложено судењето за „Талир“

Во осмиот месец влегува најновото одлагање на судењето за предметот „Талир“ на СЈО. Судијата Осман Шабани го одложи за 5 ноември. На почетокот од рочиштето...