Ознака: предметот „Траекторија”

Судот ги отфрли барањата за изземање на Стефанова од „Траекторија“

Судијата Горан Бошевски во предметот „Траекторија“, по паузата, ги отфрли барањата за изземање на Катица Јанева и на Лиле Стефанова. Во образложението наведе дека...

Адвокатите бараат обвинителката Стефанова да биде изземена од „Траекторија“

Адвокатката Татјана Поповски Булоски побара прекин на судењето за предметот „Траекторија“ на СЈО, поради постапката за разрешување на специјалната јавна обвинителка, Катица Јанева. Се...