12.4 C
Skopje
6.4.2020 - 21:01

Ознака: предметот „Тортура“

Поротникот од „Тортура“ поднел оставка поради семејни причини

Поротникот кој поднесе оставка во предметот „Тортура“ на СЈО, се откажал од ангжманот поради семејни причини, велат од судот. - Еден од судиите-поротници кој е...