Ознака: предлог-мерки

Предлог-мерките за невакцинираните одложени за наредната владина седница

Мерките кои се однесуваат на вакцинација против ковид-19, предлог на Министерството за здравство и Комисијата за заразни болести, се одложени за наредната владина седница,...