30 C
Skopje
22.9.2018 - 19:19

Ознака: предизвик

Ефикасна администрација – вистина или предизвик

„Ако сакате да не решите одредено прашање, формирајте комисија“, Черчил Комитети, совети, координативни тела, специјални и државни органи и институции. Ова се само некои од...

Многу вложуваш во трубата, ама и многу ти враќа

Бојан Митрески, трубач Прилепчанецот Бојан Митрески уште од мал се интересирал за дувачките инструменти, но трубата му оставила силен впечаток пред сѐ заради тоа што...

Стефановски е пред нов европски предизвик

Во ТЦР-шампионатот на кружни патеки што почнува на 6 мај, Стефановски ќе се натпреварува со возилото „хјундаи И30“. Лани во првенството ЕТЦЦ Стефановски беше четврти,...