16.8 C
Skopje
31.7.2021 - 7:40

Ознака: предизвикот

Рамазан и аџилакот пред корона-предизвикот

Од Исламската верска заедница велат дека сѐ уште ги немаат сите прецизни упатства како ќе се одвива аџилакот оваа година, а не се сигурни...