16.8 C
Skopje
13.6.2021 - 19:41

Ознака: Предизборно ноктурно

Предизборно ноктурно – соната во Бе-мол (1)

(Варијација на темата македонска ситуација) Варијации на темата македонска ситуација, и без глупавата придавка северна. Македонска ноктурно соната во варијации многу повеќе отколку што ги...