Ознака: предавници

Политичкото помирување меѓу реториката и реалноста

Ќе донесе ли Прочка сили за простување? Во суштина, колку политичарите го знаат значењето на зборовите помирување и простување? Постои ли реална основа за политичко...

Летаат етикети за северџани, фиромјани, предавници, патриоти…

Народот не вели залудно дека јазикот коски нема но коски крши. Социјалните мрежи се преполни со говор на омраза и непријателство. Според комуниколозите, оваа...

Вие сте предавници

Вие, со изготвувањето и гласањето на договорот со Грција за наше преименување, господа, сте предавници и како такви ќе ве памети засекогаш македонскиот народ,...