Ознака: преговори за членство во ЕУ

Министерски совет на ЕУ за Македонија и Албанија

Министрите за надворешни и европски работи на земјите членки на ЕУ денеска во Луксембург ќе разговараат за напредокот на земјите од Западниот Балкан и...