5 C
Skopje
19.11.2018 - 23:24

Ознака: преговарачи

Александар не го давам за жива глава

Сите оние што колку-толку навиваат да се сменат името, Уставот, идентитетот и сѐ што бара Грција, нѐ уверуваат дека тоа не боли ништо, дека...