13.2 C
Skopje
22.4.2019 - 12:34

Ознака: преглед

Дежурни пунктови за викенд ќе работат 24 часа за преглед на...

Поради зголемениот број пациенти заболени од морбили, во три пункта во поликлиниките „Јане Сандански“, „Бит- пазар“ и „Ѓорче Петров“ има дежурни лекари секој работен...

Прегледајте го сами вашиот миленик

Ако се сомневате дека кучето има некакви здравствени проблеми, најпрво посветете внимание на неговото однесување Секако дека ветеринарот знае најдобро, но некогаш едноставни прегледи на...