14 C
Skopje
19.9.2018 - 5:48

Ознака: прегледи

За да бидат прегледани, земаат приоритетни упати

Додека не ни дојде на глава, не можеме да знаеме, вели една од многуте народни мудрости. Оваа поговорка важи и за закажувањето прегледи во...