28.7 C
Skopje
18.7.2019 - 19:40

Ознака: Прегладнети

Циркус „Глоуб“: Прејадени и прегладнети

Диоген вели: Толку! Нема, не барам веќе. Треба да се поправа. Никој не знае од каде дојде циркусот, ни кој го покани, ама дојде во...

Прегладнети и неопасни змии во потрага по храна „прошетаа“ во Центар...

Снежана Калабакова По змијата што се појави на асфалт во централното градско подрачје, се појави уште една во Карпош, а за настанот граѓаните своите информации,...