Ознака: пребројуваат обвинуваат

Власта и опозицијата се пребројуваат и се обвинуваат

Најавената оставка на премиерот и лидер на Социјалдемократскиот сојуз, Зоран Заев, анализа на изборните резултати и последните случувања на политичката сцена по поднесената иницијатива...