Ознака: прво бебе

Град Скопје му додели 20.000 денари на првото бебе родено во...

Град Скопје со желби за здравје, среќа, радост и бериќет, на првото родено бебе во Скопје му додели штедна книшка со износ од 20.000...

Првото бебе родено во Битола е машко

Првото бебе во Битола, кое се роди во новата 2021 година е машко. Тоа се роди една минути по полноќ, во Клиничата болница во...

Првото бебе во 2021 година е машко, се роди една минута...

Првото бебе во 2021 година се роди на Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство во Скопје во 00.01 часот. Бебето е машко, тешко е...

Во Битола првото родено бебе е женско

Првото новороденче, кое се породи во Клиничката болница во Битола, само 5 минути по полноќ е женско. Мајката Анита Мојсовска, на која ова и е...

Ведран е првото родено бебе во 2019 година

Ведран е првото бебе кое се роди во 2019 година на Клиниката за Гинекологија и акушерство при Универзитетскиот клинички центар во Скопје, една минута...

Ин витрото – огромна придобивка за човештвото

Во првата приватна општа болница „Ре-медика“, во центарот за инвитро-фертилизација, во период од 11 години, откако постои центарот, има повеќе од 4.000 живородени бебиња Точно...