Ознака: првоаприлски шеги

Кампањата започнува со првоаприлските шеги

Рокот за собирање потписи за независните претседателски кандидати завршува на 9 март, кандидатурите се доставуваат до ДИК најдоцна до 21 март, а предизборната кампања...