13.5 C
Skopje
24.2.2020 - 15:09

Ознака: прва градинка

Отворена прва градинка во Куклиш

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, и градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски, денеска ја отворија новоизградената градинка во село Куклиш. Капацитетот на...