Ознака: пратенички

Царовска: Кандидирајте се за пратеничка одлучно и самоиницијативно

Го почнавме изборот на најодговорни кандидатки и кандидати за пратенички и пратеници од независноста до сега. Заедно со нив ќе одиме кон нова победа...

Судската полиција не им дозволи на две пратенички и граѓани да...

Пратеничките Невенка Стаменковска, Жаклина Пешевска, Александар Трајковски од предметот за насилствата пред Општина Центар, како и други поддржувачи од општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од...

Над 85 отсто од пратеничките во Европа се жртви на психолошко...

Ново истражување на Интерпарламентарната унија и Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) покажа дека појавите на сексизам, малтретирање и насилство врз жените се...