24.8 C
Skopje
27.7.2021 - 10:46

Ознака: празнично расположение

Равенка за оптимизам и надеж во Македонија

Новата година го носи предизвикот на оптимизмот и надежта дека нештата ќе тргнат на подобро. Прашањето што се поставува по таквиот општ предизвик на...