12.4 C
Skopje
6.4.2020 - 20:24

Ознака: празници

Прекувремена работа има, но дали се плаќа

На 31,7 отсто од работниците не им се плаќаат прекувремената работа и работата во викенд или за празници, како што е предвидено со законот Над...