14.8 C
Skopje
22.9.2021 - 16:58

Ознака: празна

Чукачи на празна слама

Дури и од дома е видливо дека ковид-19, покрај паниката, предизвика инфлација од чукачи на празна слама од секаков вид. Нив ги гледате во...