Ознака: празнат

Фантоми од странство ги празнат сметките на македонските граѓани

Надлежните институции информираат дека се преземаат соодветни мерки да се заштитат граѓаните од несаканите трошоци што настанале од илјадниците повици од неидентификувани броеви. Ваквата...

Контејнерите се празнат ноќе – ѓубрето останува прекуден

Преполни контејнери со смет има насекаде низ Скопје, а од јавното комунално претпријатие тврдат дека причина за тоа е што ѓубре се фрла по...