24.8 C
Skopje
27.7.2021 - 11:14

Ознака: прав

Граѓаните се задушуваат во прав, а надлежните чекаат покана

Облаци од прав се креваат по улиците во чија близина има градилишта, а поради тоа граѓаните не можат да поминат пеш по тие сообраќајници....

Партиската чистка крена прав во Владата

Ставот на јавноста и на политичките аналитичари е дека смената на речиси целото партиско раководство на СДСМ ќе биде само популистички потег, доколку тоа...

Прочистувачите за воздух се квалитетни само ако вршат замена на воздухот

Загадувањето на воздухот навистина загрижува и мерењата на амбиенталниот воздух веќе се над дозволеното. Општината Аеродром за да ги заштити децата набави прочистувачи за...