-2.2 C
Skopje
21.1.2022 - 8:53

Ознака: правни недоречености

Дали изборите се протнаа низ правните недоречености?

Политичките тензии за одржувањето на предвремените парламентарни избори резултираа со партиски договорен термин - 15 јули 2020 г. Веднаш по објавување на постигнатиот договор,...