-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 4:48

Ознака: правници

Мачка во вреќа

Македонската академска сфера отсекогаш создавала клима за кетмани, за молчаливи, салонски, а неретко и за професори сончогледи. Во пресудни мигови, оваа лепеза станува највидлива....