-1.6 C
Skopje
26.1.2020 - 4:56

Ознака: правен континуитет

Бизнисот бара доверба, сигурност и правен континуитет

ИСТРАЖУВАЊЕ: УШТЕ ТРИ СТРАНСКИ КОМОРИ СО ЗАБЕЛЕШКИ ДО ВЛАДАТА Деловното опкружување во земјата сѐ уште не е на задоволително ниво, а ситуацијата дополнително ја влошуваат...