10.8 C
Skopje
18.10.2021 - 1:37

Ознака: правда за децата

Маричиќ: Сè помалку се изрекуваат заводски воспитни мерки за децата во...

Министерот за правда Бојан Маричиќ се обрати на панел-дискусија на која се одбележа отпочнувањето на проектот финансиран од ЕУ и кофинансиран од УНИЦЕФ со...