Ознака: „ПП џез-фестивал“

Осми џез-викенд во Прилеп

Здружението „ПП џез-фестивал“, на 13, 14 и 15 септември, во центарот за култура „Марко Цепенков“, ќе го реализира осмото издание на „Прилеп џез-викенд“, кој...