Ознака: „По трагите на Св. Кирил и Методиј”

Во Кратово изложба на фотографии „По трагите на Св. Кирил и...

Во Домот на културата „Лазар Софијанов” во Кратово денеска ќе биде отворена изложбата на фотографии „По трагите на Св.Кирил и Методиј“. Изложбата ќе се...