5 C
Skopje
17.11.2018 - 20:53

Ознака: Поцев Стефан

Гасоводот на Водно и ризиците за Скопје

Покрај еколошките аспекти, потребно е да се разгледаат и оценат и стратегиските безбедносни и други аспекти. Дали постојат опасности намерни или ненамерни? Генерално, енергетските...