14.1 C
Skopje
19.9.2019 - 11:06

Ознака: „Похижек“

Современи хрватски автори на изложба во Куманово

Во изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ - Куманово е отворена изложбата на дела од 23 современи ликовни уметници од Хрватска...