16.8 C
Skopje
31.7.2021 - 8:23

Ознака: поука

Пандемијата како поука за човечноста

Поради тоа се наложува и потребата за развој на бањскиот туризам со продолжување на традиционалната бесплатна бањска рекреација на пензионерите во Катлановска Бања, во...