39.8 C
Skopje
2.8.2021 - 15:39

Ознака: поттикна

Кoрoнавирусот го поттикна велосипедизмот

Според Европската велосипедска федерација, лани градовите потрошиле милијарда евра на велосипедски мерки поврзани со ковид-19, создавајќи најмалку илјада километри велосипедски патеки Кога пандемијата на коронавирусот...