Ознака: потреба

Незамисливо е да живееме без потреба да учиме

Преку континуираното учење стануваме правични, го почитуваме и го цениме трудот на другиот, имаме богато, среќно и позитивно секојдневие, вели Аида Петровска ОД МОЈ АГОЛ:...

Филипче: Жителите на струшките села да излегуваат од дома само ако...

Поради честите контакти со Дебар, министерот за здравство Венко Филипче апелира жителите на струшките села Лабуништа, Подгрци, Боровец, Октиси и Јабланица строго да се...