12.8 C
Skopje
19.10.2020 - 15:47

Ознака: Потпорен ѕид

Ќе се реконструираат три улици и потпорен ѕид

Берово Во Берово ќе се реконструираат три улици и потпорен ѕид во селото Двориште, а општината Берово веќе има објавено јавни набавки за избор на...

Увид на урнатиот потпорен ѕид во Пржино

Потпорен ѕид се урна на улицата Пандо Кљашев во општината Кисела Вода. Причината за уривањето е тешката механизација што работи во оваа околина. Од...