13.4 C
Skopje
23.4.2019 - 20:36

Ознака: Потполошка

Потполошката – тешко забележлива птица за ловџиите

Во последниве години овој вид птици бележи пораст во размножувањето во САД и во Европа, благодарение и на птичарите аматери Потполошката е позната птица во...