Ознака: потпишана декларација

Партиите се обврзаа на приоритетно донесување на Законот за заштита од...

Декларацијата за приоритено донесување на Законот за спречување и заштита од дискриминација ја потпишаа 17 политички партии. Политичките партии кои стојат како потписници на оваа...