6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 16:54

Ознака: потопена

Плажата во Стење потопена во матно сопствеништво

За да спасат барем нешто од туристичката сезона, жителите на Стење се организирале и секојдневно ја чистат плажата, направиле и сандаци за отпад, санирале...