Ознака: поткупува

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ поткупува граѓани на изборите

Власта ги компромитира корона-изборите кои што сама ги организира и на кои што учествува сама, без опозиција, обвини ВМРО-ДПМНЕ. - На изборен ден СДСМ одлучува...