Ознака: потврда

Резултати од брис или потврда од матичен – што треба да...

Некои градинки бараат резултати од брис од нос и од грло, а други бараат само потврда од матичниот лекар дека детето е здраво Каков документ...

Докторка од Словенија за 50 евра издавала лажни потврди за прележан...

Докторка од Помурје во Словенија издавала лажни потврди за коронавирус за 50 евра. Случајот го истражува и Лекарската комора на Словенија. Обвинетата докторка на новинарите им...

Непочитувањето на препораката за отсуство на родител да се пријави во...

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека секое непочитување на препораката за ослободување од работа на еден од родителите на деца до 10...