-4.2 C
Skopje
17.1.2022 - 10:56

Ознака: Постпандемиска

Јавните финансии пред постпандемиска консолидација

Економските мерки во посткризниот период, според најавите од Владата, ќе бидат насочени кон стимулирање на личната потрошувачка на граѓаните и дополнителна поддршка на стопанството...

Постпандемиска геополитика

Проценувањето на долгорочните ефекти од актуелната пандемија не значи дека точно може да се предвиди иднината, туку е вежба во оценувањето на шансите и...