17.9 C
Skopje
27.5.2019 - 15:47

Ознака: Постигнувања

Постигнувањата на Кофи Анан

Кофи Анан заслужува да биде запаметен како речиси примерен генерален секретар на ООН. На големите главни раководители им е потребна водечка визија за да...